square-colors.png

Termeni si conditii

Bine ați venit pe site-ul oficial al Societății Române de Analiză Jungiană. Prin accesarea și utilizarea acestui site web, sunteți de acord să respectați și să fiți supuși termenilor și condițiilor prezentați în continuare. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de a utiliza site-ul.

Utilizarea Site-ului

1.1. Accesul și utilizarea acestui site sunt supuse acestor Termeni și Condiții, precum și legilor și regulamentelor aplicabile.

1.2. Utilizatorii trebuie să aibă cel puțin 18 ani pentru a accesa și utiliza acest site.

Drepturile de Autor

2.1. Conținutul acestui site, inclusiv textele, grafica, imagini, logo-uri, sunetele și software-ul, sunt protejate de drepturile de autor și drepturile de proprietate intelectuală ale Asociației sau ale altor terțe părți.

2.2. Utilizatorilor li se acordă permisiunea de a descărca, vizualiza și tipări conținutul acestui site numai în scopuri personale și non-comerciale.

2.3. Orice utilizare necorespunzătoare sau neautorizată a conținutului acestui site poate încălca drepturile de autor, drepturile de marcă sau alte legi aplicabile și poate atrage răspunderea legală corespunzătoare.

Confidențialitatea Datelor

3.1. Colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal sunt guvernate de Politica noastră de Confidențialitate. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea datelor conform acestei politici.

Limitări de Responsabilitate

4.1. Asociația face eforturi pentru a asigura exactitatea și actualitatea informațiilor de pe site-ul său, dar nu garantează că aceste informații sunt corecte sau complete.

4.2. Asociația nu este responsabilă pentru orice pagube sau pierderi suferite de utilizatori în legătură cu utilizarea acestui site. Utilizatorii folosesc site-ul pe propriul risc.

4.3. Asociația nu este responsabilă pentru conținutul site-urilor web terțe către care se fac link-uri de pe acest site.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

5.1. Asociația își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea acestora pe site.

Legislație Aplicabilă

6.1. Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legile României. Orice litigiu care derivă din sau este legat de utilizarea acestui site va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

Contact

7.1. Pentru întrebări sau clarificări cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa secretariat@sraj.ro sau la numerele de telefon 0739 287 033 / 0739 287 044