Bradley+Tepaske.jpg

Invitat/ invitați

Dr Bradley TePaske

Categoria

Formare continua

Format

Online

Durata

3h

Aspecte ale unicitatii: Inimitabilul James Hillman.

Va invitam sa exploram personalitatea si gandirea revolutionara a lui James Hillman, care a studiat cu C.G. Jung in anii ’50 si care a devenit ulterior primul director de studii la Institutul Jung din Zurich. Revenit in SUA, a predat la Yale, Syracusa si la universitati din Chicago si Dallas.
A fost editor al Spring Publications, o editura de nisa care a sustinut si publicat autori contemporani din psihologie, in special psihologie arhetipala. El insusi a publicat peste douazeci de carti, multe best selleruri, intre care si Codul Sufletului si Forta Caracterului, publicate in limba romana la Editura Trei.
In calitate de fondator al psihologiei arhetipale – o scoala de psihologie care isi propune revizuirea sau reimaginarea psihologiei, Hillman a sustinut ca psihoterapia trebuie sa evolueze dincolo de teoriile reductioniste referitoare la fundamentul genetic sau la factorul de mediu privind dezvoltarea umana.
De-a lungul celor sase ore de curs, Dr. TePaske ne va vorbi despre temele majore din opera lui Hillman: monoteism si politeism, suflet, corp si arhetip, Ego si Erou, Amor si Psyche, Puer si Senex, individuare via realizarea sufletului, perspectiva estetica in psihologie, etc.

Ora evenimentului

18:00 - 21:00

Data evenimentului:

15 - 16 ianuarie 2022

Informații invitat/ invitați

Bradley+Tepaske.jpg

Invitat/ invitați

Dr Bradley TePaske

Analist jungian senior si analist de copii cu practica privata in Los Angeles, California, a studiat la Institutul Jung din Elvetia, avandu-i ca mentori pe C.A Meier si pe James Hillman insusi.